Verzending

Nederland

Binnen Nederland wordt alle briefpost met een bestelbedrag vanaf €25,- GRATIS verzonden. Voor bestellingen onder de €25,- betaal je een kleine bijdrage in de verzendkosten van €1,99! 

Belgie

Voor onze Belgische klanten is MyMoviestuff helaas genoodzaakt €2,45 verzendkosten te rekenen. Zo kunnen wij de prijzen van al je mooie Moviestuff laag houden! Uiteraard is dit ongeacht het aantal artikelen, dus meerdere artikelen tegelijk bestellen mag uiteraard unlimited! 

 

Track & Trace

Wil je al je mooie spulletjes extra verzekeren of volgen terwijl ze onderweg zijn naar jouw huis? Kies dan voor de optie om je bestelling tegen betaling als track & trace pakket te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden via info@mymoviestuff.nl (deze optie is alleen voor Nederlandse klanten).

 

Levertijd

MyMoviestuff doet er alles aan om jouw mooie spullen zo snel mogelijk op de plek van de bestemming te krijgen! Als wij de betaling binnen hebben, pakken wij je bestelling met veel zorg en liefde in! Sieraden gaan in een mooi zakje en alles wordt verpakt in een luchtkussenenveloppe (bij fragiele producten, zorgen wij uiteraard voor wat extra liefde / bubbeltjesfolie).  Zo doet MyMoviestuff haar uiterste best om alles netjes bij je afgeleverd te krijgen. De levertijd is dan, afhankelijk van de post, circa 1-2 werkdagen binnen Nederland en 3-4 werkdagen naar belgie (m.u.v. feestdagen, stakingen, etc.) 

 

# MyMoviestuff is niet aansprakelijk voor toegedane schade tijdens verzending.   

# MyMoviestuff is wat betreft verzending afhankelijk van PostNL/Bpost. Wij zorgen er uiteraard voor dat je bestelling op tijd op het postkantoor ligt, maar wanneer PostNL of Bpost vertraging oploopt, kunnen wij daar helaas geen verantwoordelijkheid voor nemen.

© 2015 - 2021 MyMoviestuff | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel