(oftwel het saaie maar oh zo belangrijke gedeelte ;))

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van www.mymoviestuff.nl en www.mymoviestuff.be

Artikel 1. Definitie
1.1 www.myoviestuff.nl en www.mymoviestuff.be zijn online webshops in verkoop van sieraden, replicas's en overige uit films, series en games.

Artikel 2. Toepasselijkheid
2.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website www.mymoviestuff.nl en www.mymoviestuff.be, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.
2.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling geschiedt onder aanvaarding van de toepasselijkheid van deze voorwaarden.

Artikel 3. Overeenkomsten
3.1 Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de bestelling van een klant door MyMoviestuff. MyMoviestuff is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

Artikel 4. Artikelen
4.1 Alle sieraden op www.mymoviestuff.nl en www.mymoviestuff.be zijn geen officiele Trademark producten  maar replica's of op films, series of games geinspireerde artikelen.                                                                                                                                                                                                                   4.2 De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie. De kleur , afmeting e.d. van de geleverde artikelen zou wat kunnen afwijken.
4.3 Wanneer een artikel onverhoopt is uitverkocht, ontvang je hiervan zo spoedig mogelijk bericht. Tevens ontvang je, indien mogelijk, een melding van de geschatte levertijd. 

Artikel 5. Prijzen
5.1 Alle bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s. Administratieve kosten zijn, tenzij anders vermeld, bij de genoemde prijzen inbegrepen. Voor bestellingen uit het buitenland gelden afwijkende voorwaarden.
5.2 Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het betreffende land.
5.3 MyMoviestuff kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Artikel 6. Betalingen
6.1 Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail.
6.2 Betaling geschiedt altijd geheel vooraf en dient volledig binnen 7 dagen na orderdatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden.
6.3 Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van MyMoviestuff.

Artikel 7. Levering
7.1 MyMoviestuff streeft ernaar om bestellingen binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Hiertoe is MyMoviestuff echter niet verplicht.
7.2 De uiterste verzendtermijn is 7 dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover vertraging niet aan MyMOviestuff kan worden toegerekend of er duidelijk afwijkende redenen op de website beschreven worden. Bij verzending van jouw bestelling wordt deze onmiddellijk per e-mail aan je bevestigd.
7.3 Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 7 dagen nadat de bestelling is geplaatst bericht.
7.4 Adressering gaat op basis van de door klant ingevoerde gegevens. Controleer dus goed de door jouw ingevoerde gegevens. Indien de gegevens door jou niet juist zijn ingegeven is MyMoviestuff niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde bestellingen.
7.5 Verzending gaat via PostNL. Bij versturen via pakketpost ontvang je het track&trace nummer, waarmee je jouw pakket kan volgen.
7.6 MyMoviestuff is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte brievenbuspost. Bestellingen kunnen op verzoek tegen betaling worden verzonden via pakketpost.

Artikel 8. Eigendomsvoorbehoud
Het eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien de klant al hetgeen de klant op grond van de ter zake van de geleverde producten gesloten overeenkomst(en) aan MyMoviestuff verschuldigd is, heeft voldaan.

Artikel 9. Ruilen of retourneren
9.1 Het ruilen van oorbellen is om hygiënische redenen niet mogelijk.
9.2 Voor retourneringen gelden de volgende voorwaarden:
a. Na bezorging van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om jouw retour aan te melden en vervolgens nog 14 dagen om je bestelling te retourneren (recht van ontbinding). Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.
b. De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen, wanneer van toepassing met aangehecht kaartje en indien verpakt, in de originele verpakking te zitten.
c. Indien je goederen wilt retourneren, dient dit per e-mail kenbaar te worden gemaakt aan MyMoviestuff via info@mymoviestuff.nl, waarna verdere instructies volgen. Ook kan je gebruik maken het retourformulier
d. De kosten van de retourzending komen ten laste van de koper. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.
e. Bij retourneren zal het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) binnen 30 dagen aan je overgemaakt worden.

Artikel 10. Klachten

Bij klachten of opmerkingen ben je altijd van harte welkom contact met ons op te nemen! Dit kan via het contactformulier, e-mail (info@mymoviestuff.nl) of via social media. Heb je klachten en kom je er met ons niet uit, verwijzen we je graag naar het Europees ODR platform.

Artikel 11. Aansprakelijkheid
10.1 www.mymoviestuff.nl en www.mymoviestuff.be is niet aansprakelijk indien een gebrek of schade aan je bestelling ontstaat als gevolg van oneigenlijk gebruik.

Artikel 12. Copyright
Op alle informatie op de sites www.mymoviestuff.nl en www.mymoviestuff.be berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van MyMoviestuff informatie, foto`s etc. van deze sites te kopiëren, te verspreiden of anderszins in welke vorm dan ook.

 

http://www.mymoviestuff.nl/c-2962684/algemene-voorwaarden/(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2021 MyMoviestuff | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel